Wioletta Łukaszuk

Trener specjalizujący się w:

  1. Projektowaniu i prowadzeniu szkoleń w zakresie systemów zarządzania jakością oraz zapewnienia jakości;
  2. Audytach wewnętrznych GMP/GHP/HACCP, ISO 22000, ISO 9001, FSSC, BRC, IFS;
  3. Wdrażaniu systemów zarządzania jakością GMP/GHP/HACCP, ISO 22000, ISO 9001, FSSC, BRC, IFS;
  4. Wdrażaniu innowacji produktowej;
  5. Konsultacjach w zakresie prawa żywności, systemów zarządzania jakością i zapewnienia jakości w różnych branżach;
  6. Szkoleniach i doradztwie w zakresie dietetyki/zdrowego żywienia

Wykształcenie:  Certyfikowany Ekspert ds. Prawa Żywnościowego – certyfikat wydany przez jednostkę certyfikującą TÜV SÜD Polska sp. z o.o., Audytor wiodący ISO 9001 – certyfikat wydany przez jednostkę certyfikującą TÜV Rheinland Polska Sp. z o.o., Certyfikowany Pełnomocnik ds. systemu HACCP, dyplomowany pedagog – dyplom wydany przez Wyższą Uczelnię Gdańską, Certyfikowany Trener-szkoleniowiec; wykształcenie wyższe na wydziale: Nauka o Żywności, specjalność: – Biotechnologia Żywności